Tips til, hvordan du undgår at opleve spildt hud

Ældningsprocessen i integumentærsystemet kan fremskynde på grund af spildt hud. Med daglig eksponering for toksiner, forurenende motatos stoffer og kemikalier kan vores hud blive svag og beskadiget. Hvis du ikke vil have, at rynker og fine linjer kommer snigende på dig, bør du undgå at opleve spildt hud først.

Her er nogle af de effektive tips til, hvordan du undgår dette hudproblem:

  1. Forbedre de overordnede ketchup funktioner i din dermis gennem god og sund mad.

Du er hvad du spiser. Hvis du ikke spiser nok sunde og nærende fødevarer, vil det integumentære system helt sikkert blive svagt og upålideligt. Du ønsker konstant at forsyne din krop med nærende fødevarer rig på C-vitamin, E-vitamin, A-vitamin, aminosyrer, proteiner, betacaroten og omega-3 fedtsyrer. Disse næringsstoffer er nødvendige for at udnytte kroppens evne til at producere kollagen og elastin. Disse næringsstoffer arbejder også med at reparere beskadigede hudvæv og celler.

  1. Gå ikke i seng uden at rense din hud.

Sørg for at gå den ekstra mil med at forkæle din hud. Gå ikke i seng med make-up på. Sørg for at bruge et godt renseprodukt, der kan fjerne snavs og urenheder i dine porer.

  1. Forbedre cirkulationen.

Dårlig blodcirkulation kan føre til hurtig nedbrydning af kollagenfibre. Du vil gerne forbedre blodcirkulationen ved at dyrke daglig motion. Mindst 30 minutters træning kan allerede hjælpe med at forbedre cirkulationen. Dette vil også give dig mere energi, da din krop bedre kan omdanne sukker til energi.

Du bør også overveje at tage to teskefulde æblecidereddike efter dit første måltid. Undersøgelser har bekræftet, at ACV kan øge blodcirkulationen i kroppen. Desuden kan dette også hjælpe med at få din hud til at se levende og rosenrød ud.

  1. Fugt din dermis.

Tør og beskadiget hud er tilbøjelig til at ældes. Du vil gerne hydrere din hud hele tiden. Brug et godt fugtgivende produkt, der indeholder CynergyTK, Phytessence Wakame og Manuka Honey.

CynergyTK er en god kilde til keratin. Keratin er det du skal bruge for at producere mere kollagen og elastin i kroppen. Denne ingrediens kan bevare fastheden af din dermis. Phytessence Wakame er en anden ingrediens, du gerne vil kigge efter. Denne havtang kan forhindre tab af hyaluronsyre. Denne syre er afgørende for smøring af kollagenfibre. Manuka honning vil holde din hud hydreret. Det låser fugt i hudceller og væv.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *