Kjøpeveiledning for Dupatta

Vil du skape en annen look hver dag med dine vanlige hverdagsantrekk? Dupattas kan hjelpe deg med å lage et unikt stiluttrykk. Mens en motatos godt matchet og stilig dupatta kan fullføre ditt tradisjonelle utseende, brukes dupattas nå av kvinner for å skape et nytt utseende med vestlige plagg som jeans, skjørt osv. Legg til forskjellige typer dupattas til hverdagsantrekkene dine og skille deg ut av mengden hver dag.

Hvis du er en fan av dupattas eller ønsker å skape en personlig stil med dupattas, er dupattaene nedenfor et must for garderoben din.

Trykt Dupatta: En ultimat må-ha!
Lei av det vanlige hverdagsutseendet ketchup ditt og ønsker å eksperimentere noe annerledes? Å legge til en trykt dupatta til dine vanlige kurta-leggings eller til og med en jeans og en vanlig topp vil ta din vanlige hverdagslook til et helt nytt nivå. En trykt dupatta vil aldri gå av moten. Trykte dupattas er tilgjengelige i forskjellige trykk og forskjellige farger. Å velge utskrifter av rosa, blått og grønt vil gå bra med ethvert antrekk. Mens du velger utskrifter av dupattas som ligner på antrekkene dine, vil hjelpe deg med å skape den perfekte etniske looken, kan en trykt dupatta aldri gå galt med et vanlig antrekk og vil bare fullføre ditt ensfarne utseende ved å kombinere det med vakre utskrifter. Hvis du skal ut på fest med den svarte favorittoverdelen din, pakk en trykt dupatta rundt toppen i din egen stil og skap et moderne, men moteriktig utseende. For å skape et elegant, men elegant utseende, parer du den trykte dupattaen din med legging eller churidar eller til og med med ditt enkle lange skjørt. Du kan enten knytte en løs knute rundt halsen når du kobler den sammen med westernklær eller ganske enkelt feste den på siden av kurtaen din når du bruker den med et indisk antrekk.

Blomstertrykk: Blomst hele dagen!
Blomstertrykk vil gi deg et stilig og feminint utseende. Blomstertrykk kan gå bra med patiala og kurta og få deg til å se elegant ut. Hvis du vil ha et dristig utseende, velg store dristige dupattas med blomstertrykk, og hvis du vil vise frem din milde side, så gå for små blomstertrykk. Blomstertrykk kommer i flere farger fra den dristige svarte fargen til subtile rosa. Velg en floral dupatta fra allsidige og interessante nyanser og utskrifter, og du vil definitivt kunne kombinere den med flere antrekk. Sett sammen blomsterdupattaene dine med westernklærne dine ved å vikle dem rundt halsen og knytte en sløyfe, eller du kan ganske enkelt bruke den som et skjerf eller bare fullføre strandlooken ved å krysse den blomsterdupattaen din foran og knytte den bakfra.

Dupattas med bomullstrykk: Slå varmen!
Dupattaer med bomullstrykk kommer i flere trykk og kan gi karisma til antrekket ditt. Dupattas med bomullstrykk er best for sommeren. Miks og match leggings og kurtas med kontrasterende nyanser av dupattas for å skape en magisk look og fange mye oppmerksomhet enten du skal på jobb eller på date. Dupattas med bomullstrykk med knust effekt vil gi deg et skånsomt og sofistikert utseende. Sett den sammen med favorittmojariene dine og få den perfekte etnisk-chic looken.

Dupattas med flere farger: Lek med farger!
Vil du legge til mange farger til antrekkene dine og gi liv til et monokromatisk antrekk? Få flerfargede dupattas og skinn i din etniske klær eller den perfekte indo-vestlige looken. Et flerfarget trykt dupatta-testament kan fremheve en vanlig hvit kurta, og hvis du kobler den sammen med et flerfarget armbånd eller øredobber, kan du skape et fantastisk og nydelig utseende. Og hvis du ikke er noen som elsker hvite, kan du koble sammen de svarte leggingsene dine med en mørk, lys, vanlig kurta som rosa, påfuglblå og legg til en lys farget flerfarget dupatta, så er du klar. Enhver kontrasterende flerfarget bandhej dupatta vil gå bra med en vanlig kurta eller salwar kameez.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *